Met trots presenteren wij u de eerste VreemdelingenVisie: het nieuwe, online magazine van IND, COA en DT&V. Deze drie organisaties werken intensief samen in de uitvoering van het vreemdelingenbeleid. Een samenwerking waarbij de vreemdeling centraal staat. Dat geldt ook voor het gezamenlijke online magazine.

VreemdelingenVisie belicht alle onderwerpen die met toelating, opvang en begeleiding en terugkeer van vreemdelingen te maken hebben. Naast actuele nieuwsitems, bevat het magazine  achtergrondartikelen en heldere uitleg over formele procedures en termen. Verder is er ruimte voor persoonlijke verhalen van medewerkers én vreemdelingen. Van asielzoekers tot mensen die in Nederland willen wonen, werken of studeren, maar ook vreemdelingen die graag Nederlander willen worden of die Nederland moeten verlaten. VreemdelingenVisie brengt dit allemaal samen.

Het magazine verschijnt iedere twee maanden en een abonnement is gratis.

We zijn benieuwd naar uw mening over ons magazine. Heeft u opmerkingen, vragen, mist u iets of zijn er onderwerpen waarover u graag wilt lezen? Laat het weten en geef uw visie op ons magazine.

Veel leesplezier!

Redactie VreemdelingenVisie